Om meg

Hei og velkommen til nye Sans for garn.

Jeg har tatt over stafettpinnen etter Elisabeth og Ivar, og flyttet butikk og lager til Frogner i Lillestrøm. Butikken er nå fullt operativ på ny lokasjon.

Med min lidenskap for garn, farger og strikking har jeg lenge ønsket å ha min egen plattform, for formidling av garn på spoler, og presentasjon av egne design, oppskrifter og ferdige produkter. Det er også åpent for å presentere andres design og oppskrifter i nettbutikken Sans for garn. bare å ta kontakt så blir vi nok enige.

Jeg har strikket så lenge jeg kan huske. I starten, med strikkepinner, og de siste 15 årene, også på strikkemaskin. Da oppdaget jeg hvor lettvint det er med garn på spoler, både til håndstrikk og ikke minst til maskinstrikk. Du slipper faktisk å feste så mange tråder, og monteringen går unna i en fei!

Alpakka har lenge vært favoritt på grunn av sine sterke fibre, og dens utrolig gode puste- og varmeegenskaper. For ikke å snakke om den myke og bløte opplevelsen garnet gir mot huden, det er rett og slett en innertier. Derfor er det stor stas at vi nå har dette garnet tilgengelig til deg på vårt lager i Lillestrøm.

Jeg gleder meg til fortsettelsen