Om oss

Om oss

Hei og velkommen til vår nettbutikk Sans for garn.

Vi består av to personer, Elisabeth Svendgard og Ivar Svendgard, far og datter.

Med Elisabeths lidenskap for garn, farger og strikk og Ivars erfaring som eier og leder av egen bedrift i over 15 år, har vi sammen gjort Sans for garn til virkelighet.

Det har vært en lærerik reise for oss begge med mye nytt å sette seg inn i, men fra å være helt nybegynnere som nettbutikk gründere har reisen ført oss fremover, slik at vi kan tilbyr deg vårt produkt - garn på spoler.

Elisabeth har bodd flere år i Peru og prøvd ut alt av garn som hun kom over der. Om det var tykt eller tynt, håndlaget eller maskinprodusert og grovt eller fint, så var det like spennende for hver tråd som gled gjennom fingrene og flettet seg rundt pinnene. Det ble alpakka som endte som en soleklar favoritt. Hun kjøpte seg etter hvert strikkemaskin og begynte å prøve ut alpakka garnet på maskin, og erfarte at garnets kvalitet skapte flotte resultater på strikkemaskinen.

Alpakka er også en favoritt på grunn av sine sterke fibre, og dens utrolig gode puste- og varmeegenskaper. For ikke å snakke om den myke og bløte opplevelsen garnet gir mot huden, det er rett og slett en innertier. Derfor er det stor stas at vi nå har dette garnet tilgengelig til deg på vårt lager i Trondheim.

Vi gleder oss til fortsettelsen